Announcement

Collapse
No announcement yet.

Minor Quirk

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Minor Quirk

    This thread:

    https://www.adkhighpeaks.com/forums/...ilhead-parking

    has 2 responses.

    But in the thread list, oddly, it shows as having 0 responses; and it shows response #1 as the most recent poster.

    So something's broken...just an FYI.

  • #2
    All set, thanks for reporting.
    If by chance some day you're not feeling well and you should remember some silly thing I've said or done and it brings back a smile to your face or a chuckle to your heart, then my purpose as your clown has been fulfilled ~ Red Skelton

    Comment


    • #3
      Thanks for fixing that thread, but the problem has spread to other threads, for example:

      https://www.adkhighpeaks.com/forums/...ring-after-all

      https://www.adkhighpeaks.com/forums/...h-peaks-crowds

      Comment


      • #4
        They are displaying correctly for me (statistics and chronologically).

        What are you using for a device/browser?

        Have you tried clearing your browser cache?
        If by chance some day you're not feeling well and you should remember some silly thing I've said or done and it brings back a smile to your face or a chuckle to your heart, then my purpose as your clown has been fulfilled ~ Red Skelton

        Comment


        • #5
          No problem with devices / browsers / caches.

          But now I see what has changed. You have had a software change. Previously, the last POST was shown in the thread list as the "last post", regardless of later "comments" on the post.

          Newly, now, the last COMMENT is what appears as the "last post" in the thread list, even if the comment was made on an earlier post. So suddenly, many threads look different...

          No worries, now that I understand the change.

          Comment


          • #6
            Things are still not quite right with this feature of the software. Not a big deal, but wanted you to know. Last week sometime, the algorithm changed BACK to what it had been before: Last Post, as opposed to Last Comment.

            And now, the forum indexes are not showing responses accurately. For example, this thread:

            https://www.adkhighpeaks.com/forums/...antanoni-range

            has 4 responses, but the forum index shows "0 responses."

            Again, nothing to do with browsers (same in Chrome and IE), caches (always cleared), or logged in vs. not logged in status.

            So there's a quirk in the software. Doesn't really affect me, just wanted you to know.

            Comment

            Working...
            X